Met Volvo motorrevisie bedoelen we: een oude Volvo motor beter dan nieuw maken. Wat Mannessen zo speciaal maakt is dat u net zo goed een jonge auto kunt laten reviseren als een auto met 350.000 km op de teller. Motorrevisie bij Mannessen wil zeggen veilig en zorgeloos rijden en dat merkt u met onze garantie, want net als van de fabriek krijgt u bij ons gewoon weer 100.000 km garantie op een gereviseerde motor.

motorrevisie - waar moet u zoal aan denken

volvo motorrevisie 3 jaar of 100.000 km garantieHet milieu stelt vandaag de dag hoge eisen. CO2 uitstoot, broeikast effect, het gebruik van schonere materialen en zorgvuldig met de natuur omgaan - het zijn allemaal zaken die ook betrekking hebben op de revisie van uw automotor. Daarom investeert Mannessen in de nieuwste autotechniek als elektrische aandrijving, maar ook om uw Oldtimer qua emissie uitstoot weer helemaal aan te passen aan de milieu eisen van nu.

Uw motor aanpassen op LPG of loodvrije benzine is daarvan een klein voorbeeld, maar ook het aanbrengen van een state of the art elektronisch inspuitsysteem voor extreem zuinig rijden, behoort tot de mogelijkheden. Een walmende Oldtimer kan Mannessen veranderen in een auto die aan de de strenge milieu eisen van 2010 voldoet. Bent u helemaal gewend aan uw eigen auto en wilt u betrouwbaar kunnen blijven rijden, dan is een motor revisie bij Mannessen voor u een juiste keus.

in progres

Op deze website zullen nieuwe publicaties verschijnen waarin wij u stap voor stap laten zien hoe solide wij een motorprobleem oplossen, motoren tunen en rallyauto's prepareren.

Wat voor u ook nog inspirerend zal werken is dat u met een motorrevisie veel goedkoper uit bent dan u denkt. Dat rekenen we u graag voor.

 

 

Mannessen Engines

Motorrevisie - Soesterberg

Mannessen is gespecialiserd in de revisie van uw oude of nieuwe Volvo motor. Uw oude volvo motor kan bij ons langskomen voor een kleine of grote beurt tot en met een complete revisie waarbij de motor uit elkaar gaat. Hierbij wordt elk onderdeel weer optimaal gemaakt. Bent u op zoek naar Tuning of meer vermogen voor uw volvo, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Uw vragen over Volvo

Naam:*

E-mail:*

Telefoon:

Uw vraag:*

Fotogalleries:

BMW_M1_tuning.jpgBMW_M3_Alphine.jpgJaguar.jpgJaguar_E_type.jpgJaguar_Mk_II.jpgkapotte_onderdelen.jpg